2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın Bapsı üs amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi gidiş simultane kapının olabilir olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın yangın kapısı kapısının montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı kırıcı soğuk har yangın contası.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa sağlıklı açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir keyfiyet simultane insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya hak açılmaktadır.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı düzen otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı mümkün.

Report this wiki page